Kezdőlap » Konzorciumi partnerként a “Magas minőségű, exkluzív gasztronómiai termék gyártása és piaci bevezetése” projektben

Konzorciumi partnerként a “Magas minőségű, exkluzív gasztronómiai termék gyártása és piaci bevezetése” projektben

EZ_infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZAA Magyar Dolgozók Szociális Szövetkezet Bátonyterenyén “Magas minőségű, exkluzív gasztronómiai termék gyártása és piaci bevezetése” címmel indított projektet a GINOP-5.1.3-16 keretében, melyhez konzorciumi partnerként alapítványunk is csatlakozott. Feladatunk az élelmiszer előállításában részt vevő foglalkoztatottak felkészítése a munkaerő-piaci részvételre és a tartós foglalkoztatásra.

Célunkat a “Sikeres lépések a munkához” projektünk során kidolgozott, azóta több programban is rendkívül eredményes módszerrel kívánjuk elérni. A felkészítő képzés részeként tréninget és szociocsoportot tartunk a résztvevőknek, továbbá egyéni esetkezeléssel kívánjuk kiküszöbölni a tartós munkaerő-piaci bennmaradást esetlegesen akadályozó tényezőket. A képzés célja a motiváció növelése, továbbá olyan munkavállalói attitűd és készségek, képességek kialakítása, melyek garantálják a tartós munkaerő-piaci részvételt.

Az élelmiszer előállítására 6 főt vesz fel a szövetkezet, ez a 6 fő vesz részt a felkészítő képzésben.