Kezdőlap » Hankook Abroncsadományozási Program

Hankook Abroncsadományozási Program

hankook-logoA Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programot hirdetett annak érdekében, hogy segítse azokat a szervezeteket, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek. A 2017-es Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványok és egyesületek számára kívánt segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán, és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz. A pályázat célja az alapítványi és egyesületi formában működő közhasznú szervezetek tevékenységének támogatása, közúti közlekedésük biztonságának elősegítése.

Alapítványunk két garnitúra téli gumiabroncsra, a két alapítványi autóra adta be pályázatát 2017 tavaszán. Személyszállításra használjuk mind a két gépjárművet társadalmi integrációs programjainkban. Célcsoportunk az elmaradott településeken élő halmozottan hátrányos helyzetű emberek (romák, tartós munkanélküliek, fogyatékkal élők, idősek), akik önállóan nem mobilizálhatóak. Ügyfeleink szociális- és egészségügyi problémái miatt nem tudnak eljutni felzárkóztatási programjainkra, ennek hiányában viszont leszakadásuk véglegessé válik. Projektjeink kizárólag az üzemanyag költségét finanszírozzák.

Augusztusban kaptuk az értesítést, hogy pályázatunk sikeres volt, és a Hankook Tire Magyarország Kft. két garnitúra téli gumiabroncsot adományoz alapítványunknak. Az abroncsokat szeptemberben vesszük át.

Ezúton is köszönjük a Hankook Tire Magyarország Kft. megtisztelő adományát!

A 2017-ben támogatott szervezetek listája itt látható: http://www.hankookadomany.hu/tamogatottak/