Kezdőlap » Tovább folytatjuk karancssági telephelyünk felújítását

Tovább folytatjuk karancssági telephelyünk felújítását

Karancssági telephelyünkön munkatársaink folytatják az állagmegóvási és felújítási munkálatokat, hogy a közeljövőben tervezett projektjeink számára megfelelő helyszínt biztosíthassunk.

Az üzem újraindítását hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatásával tervezzük. Jelenleg a foglalkoztatás előkészítése, a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására minősített élelmiszer-feldolgozó üzemünk épületének, gépeinek, környezetének karbantartása, javítása történik. Szükséges az alapítvány mindennapos használatban lévő autóinak villamossági átvizsgálása, javítása, az üzem gépeinek átvizsgálása, karbantartása, festése.

Az alapítvány tulajdonában lévő területeken, a Nyerges-dűlőben projekt-előkészítéshez kapcsolódó területtisztítást, területrendezést végzünk.

Az üzem épülete Karancsság központjában van, ezért fontos, hogy környezet rendezett legyen. Az épület karbantartása állagmegóvás miatt is szükséges. A tervezett projekt előszítéséhez szükséges a terület kitisztítása és rendezése, az üzem újraindításához is elengedhetetlen a karbantartás, ami a későbbiekben foglalkoztatást biztosít Karancsságon, ezen a halmozottan hátrányos helyzetű településen.