Kezdőlap » Sikeresen lezárult a “Fókuszban a Nők” projekt

Sikeresen lezárult a “Fókuszban a Nők” projekt

Projektünk 24 résztvevője sikeresen teljesítette a képzési szakaszt. Ügyfeleink a képzés elvégzéséről tanúsítványt kaptak.

Októbertől novemberig a 24 fő résztvevő két 12 fős csoportban „Kulcskompetenciák fejlesztése tréning – munkaerőpiacon hátrányos helyzetű nők vállalkozóvá válását segítő/előkészítő moduláris képzése” elnevezésű képzésben vett részt. A képzés keretében mindkét csoportnak 40 órás kompetenciafejlesztő tréninget tartottunk (alap- és kiegészítő modulok). A szociocsoport foglalkozásait 80 órában biztosítottuk, végül vállalkozóvá válást segítő kompetenciafejlesztést tartottunk szintén 40 órában.

Ügyfeleink így már készen állnak arra, hogy saját vállalkozást indítsanak, és azt sikeresen működtessék. Ehhez továbbra is segítséget biztosít alapítványunk tanácsadás formájában. Széles körű szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a vállalkozások indításához és működtetéséhez minden lehető támogatást megkapjanak.

Ezen kívül szolgáltató irodaként továbbra is várjuk a nőket. Fő profilunk: munkaerő-piaci tanácsadás, segítségnyújtás az adósságok rendezésében, életvezetési tanácsadás.