Kezdőlap » Támogatói döntés “Életrevalók” és “A határ nem gát” projektjeink megvalósítására

Támogatói döntés “Életrevalók” és “A határ nem gát” projektjeink megvalósítására

Mind az SKHU/1902/4.1/069 – LILI azonosítójú „Életrevalók”, mind az SKHU/1902/4.1/073 – REWO azonosítójú „A határ nem gát” INTERREG-projektünket támogatásra érdemesnek ítélték, melyről 2020. augusztus 12-én kaptuk meg e-mailben az értesítést.

Projektjeink megfelelő előkészítése érdekében konzultációs napokon fogunk részt venni. Szükséges lesz “Életrevalók” projektünk költségvetésének a kezelőszervezet által kért szempontok alapján történő átdolgozása. Ezt a projektünket 2020 szeptemberében kezdjük meg. Két részmunkaidős mentor dolgozik majd a projektben, természetesen a többi szakemberrel szorosan együttműködve, a szakmai vezető irányítása alatt. Terveink szerint az első programelem, a „Silver Akadémia” keretében a COVID-19 járvány miatt az előadásokat videófelvétel formájában a YouTube-on kívánjuk közzétenni, valamint DVD-n adjuk át az időseknek 2021 márciusában. A „Silver Mentor” és a „Silver Tanácsadó” programelemek megvalósítása szintén a 2021-es év feladata lesz.

Senior-and-Elderly-Care-Living-Options

„A határ nem gát” projektünk 2021-ben kezdődik meg, amint megszületik a döntés, hogy a két ilyen című nyertes pályázatunk közül melyiket valósíthatjuk meg.