Kezdőlap » Támogatói döntés “Életrevalók” és “A határ nem gát” projektjeink megvalósítására

Támogatói döntés “Életrevalók” és “A határ nem gát” projektjeink megvalósítására

Mind az SKHU/1902/4.1/069 – LILI azonosítójú „Életrevalók”, mind az SKHU/1902/4.1/073 – REWO azonosítójú „A határ nem gát” INTERREG-projektünket támogatásra érdemesnek ítélték, melyről 2020. augusztus 12-én kaptuk meg e-mailben az értesítést.

Projektjeink megfelelő előkészítése érdekében konzultációs napokon vettünk részt. Jelenleg “Életrevalók” projektünk költségvetésének a kezelőszervezet által kér szempontok alapján történő átdolgozása történik. Ezt a projektünket 2020 szeptemberében megkezdtük, azóta két főállású szociális munkás dolgozik a projektben, természetesen a többi szakemberrel szorosan együttműködve, a szakmai vezető irányítása alatt. Terveink szerint az első programelem, a „Silver akadémia” keretében a COVID-19 járvány miatt az előadásokat videófelvétel formájában a YouTube-on kívánjuk közzétenni, valamint DVD-n adjuk át az időseknek. A „Silver Mentor” és a „Silver Tanácsadó” programelemek megvalósítása már a 2021-es év feladata lesz.

Senior-and-Elderly-Care-Living-Options

„A határ nem gát” projektünk várhatóan 2020-ban szintén megkezdődik, amint megszületik a döntés, hogy a két ilyen című nyertes pályázatunk közül melyiket valósítjuk meg.

AdobeStock_227251231-1140x641